Vintage

295.00

Tas met karakter

Deze tas is gemaakt om lang mee te gaan en krijgt door de jaren heen alleen maar meer karakter. We hebben het mooiste, vintage, Italiaanse nerfleer geselecteerd dat we konden vinden op de Milan Leather Fair. Het is gemaakt door de beroemde leerlooierij Conceria Montana in San Miniato, in de buurt van Florence.

Vintage maar zeer modern

Tegenwoordig is een laptop standaard. Daarom hebben we aan deze vintage tas een gevoerd laptopvak toegevoegd. Daarnaast zijn er twee grote compartimenten voor andere kantoorbenodigdheden en twee kleine voorzakken voor je mobiele telefoon, sleutels en snoeren.

Wissen
 

Beschrijving

Vintage tas gemaakt van plantaardig gelooid, Italiaans leer

Vintage tas gemaakt van plantaardig gelooid, Italiaans leer

Vintage tas – OldSchool Bags

Vintage is oldschool en daar houden we bij OldSchool Bags van. Weliswaar is deze vintage tas van nieuw leer maar we hebben wel het mooiste Italiaanse nerfleer uitgezocht: robuust, stevig en met een hele mooie textuur. Deze tas is gemaakt om heel lang mee te gaan en zal met de jaren alleen maar meer karakter krijgen.

Vintage maar toch modern

Tegenwoordig is een laptop standaard. Daarom heeft deze vintage tas natuurlijk een gewatteerd laptop-compartiment. Daarnaast nog twee ruime vakken voor de andere kantoorspullen en twee kleine voorvakken voor je mobiele telefoon, sleutels en snoeren.

Leer: Made in Italy

Italië staat bekend om zijn mooie leren en in Toscane vind je de beste looierijen. Dit leer komt van de beroemde looierij Conceria Montana in San Miniato. Mooier vintage leer konden wij op de beurs in Milaan niet vinden. Gemaakt door vakmensen die dat al decennia doen.
Net als onze andere schooltassen wordt ook deze vintage tas gemaakt in ons atelier in Kaatsheuvel.

Extra informatie

Gewicht 1.8 kg
Formaat 40 x 15 x 27 cm
Kleur

Bruin, Zwart