Medium

129.95

Schooltas in 15 prachtige kleuren.

Onze Medium schooltas hebben we verbeterd: de tas is vergroot (+ 5 cm diepte), heeft een luxere schouderriem en een steviger handvat.

De tas heeft een ruim binnencompartiment waar een 13 inch laptop en nog wat zaken makkelijk in passen. In de twee welbekende voorvakken kun je de spullen stoppen waar je makkelijk bij moet kunnen. De tas wordt geleverd met een verstelbare schouderriem waardoor hij makkelijk is te dragen, en hij is voorzien van twee makkelijk te openen klikgespen waardoor je snel bij je spullen kunt.

De tassen zijn verkrijgbaar in 15 prachtige kleuren en zijn ook ‘100% made in Holland’. De exacte formaten zijn: 37 cm breed x 27 cm hoog x 13 cm diep.

Detailfoto’s van deze schooltas via je hier: link.

Groene schooltas (Racing Green)Bruine schooltas

gratis verzending

 

 

Artikelnummer: ME36 Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Schooltas in 15 prachtige kleuren.

Onze Medium schooltas hebben we verbeterd: de tas is vergroot (+ 5 cm diepte), heeft een luxere schouderriem gekregen en een steviger handvat.

Deze leren schooltas heeft een lekker ruim binnencompartiment waar een 13 inch laptop en nog wat zaken makkelijk in passen. In de twee welbekende voorvakken kun je de spullen stoppen waar je makkelijk bij moet kunnen. De tas wordt geleverd met een verstelbare schouderriem waardoor hij makkelijk is te dragen en hij is voorzien van twee makkelijk te openen klikgespen waardoor je snel bij je spullen kunt.

Deze leren schoudertas is gemaakt van echt leder en dat leder voelt ook erg stevig. De tassen zijn verkrijgbaar in 15 prachtige kleuren en uiteraard zijn ze ook allemaal ‘100% made in Holland’. De exacte formaten zijn: 37 cm breed x 27 cm hoog x 13 cm diep.

 

Schooltassen handgemaakt in Nederland

Al onze tassen worden handgemaakt in Nederland, in Kaatsheuvel om precies te zijn, door vakmensen die dit al meer dan 30 jaar doen.
Ook het leer komt daar uit de buurt, van looierij Wendel in Rijen. Deze nieuwe Nederlandse schooltas is dus een mooi lokaal gemaakt product waarvan we weten wie het gemaakt heeft en zonder dat het eerste de halve wereld heeft rond gereisd.

 

Detailfoto’s van deze schooltas

Deze tas is zo ontworpen dat alle spullen van A4 formaat en iets groter (zoals een multomap) er precies in passen. Ook een kleine laptop computer (tot 13 inch) past er goed in. Op deze detailfoto’s kun je de binnenkant van de schooltas goed zien: link. Ook op onze Instagram pagina kun je de foto’s van deze Medium tassen zien: Instagram.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Formaat Niet beschikbaar
Kleur

Zwart, Marineblauw, Kobaltblauw, Aqua, Bordeauxrood, Kastanjebruin, Groen ('Racing Green'), Fuchsia, Rood, Oranje, Roze, Denim, Zilver, Tijger, Luipaard

Andere suggesties…