Rugzak ‘Quentin’

139.95

Anders dan andere rugzakken

De keuze is enorm als je een rugzak wilt kopen. Wij wilden wat anders, niet de zoveelste kopie maken.

Onze nieuwe rugzak heeft alles wat je van een rugzak mag verwachten, verpakt in een strak design, weinig opsmuk en van mooi leer.

De indeling van de binnenzijde is als volgt (zie ook hieronder voor detailfoto’s):

  • een groot compartiment voor al je dagelijkse spullen
  • een gewatteerd vak voor je tablet computer of mini laptop
  • een breed voorvak voor spullen zoals sleutels waar direct bij wilt kunnen

Verkrijgbaar in vijf kleuren. Formaat: 36,5 x 28 x 15 cm (alle A4 formaat-achtige spullen passen er goed, ook een multomap).

Ook deze rugzakken zijn ‘100% Made in Holland’.

Rugzak van leer (kastanjebruin)

Artikelnummer: RUG- Categorie:
 

Beschrijving

Hoe is de rugzak van binnen en buiten?

Deze rugzak heeft natuurlijk speciale vak(jes) voor je waardevolle apparaten, zodat ze niet beschadigen. De ruimte voor de tablet/mini laptop is zelf gewatteerd.
Het grote compartiment is gemaakt voor A4-achtige zaken, en natuurlijk passen multomappen er ook in. Op de foto kun je zien wat er zoal in past.
In het ruime voorvak aan de voorzijde kunnen je al spulletjes in kwijt waar je makkelijk bij wilt kunnen, zoals bv. je sleutels.

Belangrijkste facet aan de buitenzijde zijn natuurlijk de gewatteerde schouderbanden (oranje of wit), voor extra draagcomfort.

Handgemaakt in Nederland

Net als al onze schooltassen worden ook deze rugzakken lokaal gemaakt. In Kaatsheuvel om precies te zijn en het leer komt uit Rijen. We weten precies wie de tas gemaakt heeft (geen kinderhandjes, integendeel, onze stikkers Wim en Koos zijn echte vakmannen en beiden al in de zestig nu) en de tassen hebben niet eerst de halve wereld rondgevlogen. Een eerlijk product dus en met trots zeggen we ‘100% Made in Holland’.

Extra informatie

Gewicht 1.4 kg
Formaat 36.5 × 15 × 28 cm
Kleur

Zwart, Kobaltblauw, Bordeauxrood, Kastanjebruin, Klassiek rood