Leren schooltas XL

149.95159.95

Perfect voor school, perfect voor kantoor

Deze stevige, leren schooltas komt qua formaat het dichtst in de buurt bij de oude schooltas uit de jaren ’70 en ’80, maar is iets minder diep.

Er is veel ruimte om je spullen op te bergen. De tas heeft twee grote compartimenten en natuurlijk de twee kenmerkende voorvakken. Het handvat en schouderriem hebben we verstevigd om het extra gewicht goed te dragen.

De tas is gemaakt van echt leer en dat leer voelt ook erg stevig. De XL is verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren (plus 8 specials). De exacte formaten zijn: 40 cm breed x 29 cm hoog x 14 cm diep. Een 15 inch laptop past er goed in.

Wij staan voor een verantwoorde productie. Jouw tas wordt handgemaakt in ons atelier in Kaatsheuvel. Ook het leer komt uit Noord-Brabant.

Voor detailfoto’s van deze schooltas, zie hier.

Een kort demofilmpje vind je hier:

icon-free-delivery

 

Beschrijving

Leren schooltas van OldSchoolBags

De schooltas van toen in de kleuren van nu.

Leren schooltassen - maat XL

Perfect voor school, perfect voor kantoor

De leren schooltas van OldSchool Bags is perfect voor school en perfect voor kantoor. De XL is het nieuwste lid van onze familie en komt qua formaat het dichtste in de buurt bij de oude schooltas uit de jaren ’80.

We hebben een tweede compartiment aan de tas toegevoegd en samen met de twee kenmerkende voorvakken is er veel ruimte om je spullen in op te bergen. Het handvat en schouderriem hebben we verstevigd om het extra gewicht goed te kunnen dragen. Natuurlijk is deze schoudertas ook gemaakt van echt leer. De dikte van het leer is tussen 2,7 en 3 mm en daarom voelt deze schooltas ook erg stevig aan.

Schooltassen handgemaakt in Nederland

Handgemaakt in Nederland

Deze schooltassen zijn verkrijgbaar in 19 prachtige kleuren en uiteraard zijn ze ook allemaal ‘100% Made in Holland’. Ze worden gemaakt in Kaatsheuvel en het leer komt uit Rijen, om precies te zijn.

We zijn er trots op dat we deze tassen weer lokaal kunnen maken. Een mooi Nederlands product op een verantwoorde manier gemaakt en met maar weinig ‘reis-kilometers’ (impact op het klimaat) . Zie ook onze Gallery / Instagram pagina voor veel mooie plaatjes.

Formaten leren schooltas

De exacte formaten zijn: 40 cm breed x 29 cm hoog x 14 cm diep. Een 15 inch laptop past er heel goed in. Voor detailfoto’s van deze leren schooltas, zie hier.

Handgemaakt en gratis verzending binnen vijf werkdagen

Extra informatie

Gewicht 1.4 kg
Formaat 40 × 14 × 29 cm
Kleur

Zwart, Marineblauw, Kobaltblauw, Bordeauxrood, Kastanjebruin, Racing green, Fuchsia, Klassiek rood, Oranje, Sprookjes Roze, Aqua, Zwart-wit, Tijger, Luipaard, Zilver, Denim

Andere suggesties…