Leren schooltas XL

149.95159.95

Perfect voor school, perfect voor kantoor

Deze leren schooltas, de XL, komt qua formaat het dichtste in de buurt bij de oude schooltas uit de jaren ’80. We hebben een tweede compartiment aan de tas toegevoegd en samen met de twee kenmerkende voorvakken is er veel ruimte om je spullen in op te bergen. Het handvat en schouderriem hebben we verstevigd om het extra gewicht goed te kunnen dragen.

De schoudertas is gemaakt van echt leer en dat leer voelt ook erg stevig. De tassen zijn verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren (plus 8 specials) en uiteraard zijn ze ook allemaal ‘100% Made in Holland’. De exacte formaten zijn: 40 cm breed x 29 cm hoog x 14 cm diep. Een 15 inch laptop past er goed in.

Voor detailfoto’s van deze schooltas, zie hier.

icon-free-delivery

Wissen
 

Beschrijving

Leren schooltas van OldSchool Bags.

De schooltas van toen in de kleuren van nu.

Leren schooltas XL (handgemaakt in Nederland)

Perfect voor school, perfect voor kantoor

De leren schooltas van OldSchool Bags is perfect voor school en perfect voor kantoor. De XL is het nieuwste lid van onze familie en komt qua formaat het dichtste in de buurt bij de oude schooltas uit de jaren ’80. We hebben een tweede compartiment aan de tas toegevoegd en samen met de twee kenmerkende voorvakken is er veel ruimte om je spullen in op te bergen. Het handvat en schouderriem hebben we verstevigd om het extra gewicht goed te kunnen dragen. Natuurlijk is deze schoudertas ook gemaakt van echt leer. De dikte van het leer is tussen 2,7 en 3 mm en daarom voelt deze schooltas ook erg stevig aan.

Leren schooltas handgemaakt in Nederland

Handgemaakt in Nederland

Deze schooltassen zijn verkrijgbaar in 19 prachtige kleuren en uiteraard zijn ze ook allemaal ‘100% Made in Holland’. Ze worden gemaakt in Kaatsheuvel en het leer komt uit Rijen, om precies te zijn. We zijn er trots op dat we deze tassen weer lokaal kunnen maken. Een mooi Nederlands product op een verantwoorde manier gemaakt en met maar weinig ‘reis-kilometers’ (impact op het klimaat) . Zie ook onze Gallery / Instagram pagina voor veel mooie plaatjes.

Formaten leren schooltas

De exacte formaten zijn: 40 cm breed x 29 cm hoog x 14 cm diep. Een 15 inch laptop past er heel goed in. Voor detailfoto’s van deze leren schooltas, zie hier.

icon-free-delivery

Extra informatie

Gewicht 1.4 kg
Formaat 40 × 14 × 29 cm
Kleur

Kobaltblauw, Zwart, Marineblauw, Bordeauxrood, Kastanjebruin, Klassiek rood, Fuchsia, Racing green, Aqua, Sprookjes Roze, Oranje, Zwart-wit, Denim, Tijger, Luipaard, Zilver

Andere suggesties…