XL

149.95159.95

Perfect voor school, perfect voor kantoor

Deze leren schooltas, de XL, komt qua formaat het dichtste in de buurt bij de oude schooltas uit de jaren ’80. We hebben een tweede compartiment aan de tas toegevoegd en samen met de twee kenmerkende voorvakken is er veel ruimte om je spullen in op te bergen. Het handvat en schouderriem hebben we verstevigd om het extra gewicht goed te kunnen dragen.

De schoudertas is gemaakt van echt leer en dat leer voelt ook erg stevig. De tassen zijn verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren (plus 8 specials) en uiteraard zijn ze ook allemaal ‘100% Made in Holland’. De exacte formaten zijn: 40 cm breed x 29 cm hoog x 14 cm diep. Een 15 inch laptop past er goed in.

Voor detailfoto’s van deze schooltas, zie hier.

icon-free-delivery

Wissen
 

Beschrijving

Leren schooltas handgemaakt in Nederland

Perfect voor school, perfect voor kantoor

De leren schooltas van OldSchool Bags is perfect voor school en perfect voor kantoor. De XL is het nieuwste lid van onze familie en komt qua formaat het dichtste in de buurt bij de oude schooltas uit de jaren ’80. We hebben een tweede compartiment aan de tas toegevoegd en samen met de twee kenmerkende voorvakken is er veel ruimte om je spullen in op te bergen. Het handvat en schouderriem hebben we verstevigd om het extra gewicht goed te kunnen dragen. De schoudertas is gemaakt van echt leder en dat leder voelt ook erg stevig.

Leren schooltas handgemaakt in Nederland

Handgemaakt in Nederland

De tassen zijn verkrijgbaar in 19 prachtige kleuren en uiteraard zijn ze ook allemaal ‘100% Made in Holland’ (in Kaatsheuvel om precies te zijn). De exacte formaten zijn: 40 cm breed x 29 cm hoog x 14 cm diep. Een 15 inch laptop past er heel goed in.

Voor detailfoto’s van deze leren schooltas, zie hier.

icon-free-delivery

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Formaat Niet beschikbaar
Kleur

Kobaltblauw, Zwart, Marineblauw, Bordeauxrood, Kastanjebruin, Klassiek rood, Fuchsia, Racing green, Babyblauw, Sprookjes Roze, Oranje, Zwart-wit, Denim, Tijger, Luipaard, Zilver

Andere suggesties…