Nieuw: onze Vintage tassen, gemaakt van prachtig Italiaans nerfleer

Vintage tassen met karakter

Een lang gekoesterde wens was om een aantal prachtige vintage tassen op de markt te brengen en die is er nu. Gemaakt van het mooiste Italiaanse leer dat we op de beurs in Milaan konden vinden. Leer met echt karakter, dat alleen maar mooier wordt in de vele jaren die je de tas gaat gebruiken.

 

50% Made in Italy, 50% Made in Holland

Voor het eerst gaan we de landsgrenzen over. Het beste leer komt uit Italië en bij de beroemde looierij Montana in het Toscaanse Leer District kwamen we dit vintage leer tegen: met een prachtig textuur, superstevig en ook plantaardig gelooid. Dit vormt de basis voor onze vintage-lijn waar straks nog meer producten voor gaan komen.

Onze tassenmakers zijn zeer ervaren vakmannen (en sinds kort ook een vakvrouw) en doen jun werk al meer dan dertig jaar. Toen wij met dit leer van de beurs terugkwamen, werden ook zij erg blij. Ze doen niets liever dan echt goede tassen maken en dat begint natuurlijk bij het leer.

Vintage tas (leer Made in Italy)

Vintage tassen (gemaakt van leer uit Italie / Made in Italy)

Pelle Conciata al Vegetale - leer gelooid in Toscana, Italië

Vintage maar toch modern

Een laptop is tegenwoordig standaard, dus een ruim, gewatteerd laptop-vak ontbreekt uiteraard niet. Verder nog twee grote en twee kleine compartimenten voor al je kantoorspullen en een extra brede schouderriem voor het draagcomfort, en voila, een prachtige vintage tas, perfect voor naar kantoor.

Nieuw: onze twee OldSchool Bags vintage tassen

De belangrijke details

De vintage tassen zijn 40 cm breed, een laptop van 15 inch past er goed. Naast dit gewatteerde laptop vak heeft de tassen nog twee grote compartiment, plus twee voorvakjes voor de dagelijkse dingen zoals sleutels, telefoon. De tas wordt uiteraard geleverd met een stevige schouderband.