Welke schoudertas past
het beste bij jou?

Schoudertas leder kobaltblauw

“XL” – 40 cm De XL is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment en komt qua formaat het dichtste in de buurt bij de schooltas uit de jaren ’80. We hebben een tweede compartiment toegevoegd waardoor deze schoudertas bijna twee keer zo groot is als de Large. Verder is de tas op verschillende punten verstevigd (het handvat, de schouderriem) om het extra gewicht mee te kunnen nemen. De tas is gemaakt van echt leder, heeft een stevig karakter en wordt verkocht in 10 prachtige kleuren. Ze zijn ‘100% made in Holland’ en de exacte maten zijn: 40 cm breed x 29 cm hoog en 14 cm diep. Het maximaal aanbevolen gewicht van de inhoud is 4 kg. Voor detailfoto’s van deze tas, zie hier.

De XL tassen vind je hier: link

Schooltas zwart - OldSchool Bags - Large

“Large” – 40 cm Qua breedte is deze tas gelijk aan de oude leren schooltas maar is wat ‘slanker’ dan het origineel. Hij heeft één groot compartiment waar een 15 inch laptop en een aantal A4 formaat boeken en documenten goed in passen. Natuurlijk zijn er nog steeds de twee welbekende voorvakken waar mobiele telefoon, opladers, pennen en kleine boekjes in passen. De exacte maten van deze tas zijn 40 cm breed x 29 cm hoog x 8 cm diep. Het maximaal aanbevolen gewicht van de inhoud is 2,5 kg. Voor detailfoto’s van deze tas, zie hier.

De Large tassen vind je hier: link

Schooltas zwart-wit

“Medium” – 36 cm Iets kleiner dan de 40 cm maar verder hetzelfde. Deze schoudertas is geschikt voor 13 inch laptops en A4 formaat-achtige boeken en documenten passen er ook goed in. De exacte maten van deze tas zijn 36 cm breed x 26 cm hoog x 8 cm diep. Het maximaal aanbevolen gewicht van de inhoud is 2,5 kg.

De Medium tassen vind je hier: link

Handtas rood

“Small” – 30 cm Dit is het handtas-achtige formaat van de schooltas. Een mooie, compacte versie al zeggen we het zelf. Een iPad en andere tablet computers passen er goed in. Ook deze tas heeft twee voorvakken en daar is ruim plaats voor mobiele telefoon, sleutels en andere essentiële dingen. De exacte maten van deze tas zijn 30 cm breed x 22 cm hoog x 8 cm diep.

De Small tassen vind je hier: link

Schoudertas Bas Kosters

“X Small” – 27 cm Onze kleinste versie is een schattig, leren handtasje met ruimte om alle dagelijkse spullen mee te nemen. Deze tas heeft één hoofdcompartiment en ook een voorvak. De exacte maten van deze tas zijn 27 cm breed x 19 cm hoog x 8 cm diep.

De X Small tassen vind je hier: link

Rugzak kind (babyblauw)

“Junior” – 30 cm Deze is perfect voor kinderen om mee naar school te nemen. In het hoofdcompartiment is ruimte genoeg voor een broodtrommel en drinkbeker, maar ook het dagelijkse huiswerk past er goed in. De ‘Junior’ heeft één voorvak waar pennen e.d. goed inpassen. De maten van deze tas zijn 30 cm breed x 22 cm hoog x 8 cm diep.

De Junior tassen vind je hier: link