Leren schooltas van toen in de kleuren van nu

Perfect voor school, perfect voor kantoor.

De welbekende leren schooltassen uit de jaren ’70 en ’80 hebben wij een prachtig nieuw design gegeven en uitgebracht in 19 eigentijdse kleuren en designs.

Ook deze leren schooltassen wordt gewoon weer in Nederland gemaakt, in Kaatsheuvel, door tassenmakers die dat al tientallen jaren doen. 

Op deze pagina vind je informatie over de tassenmaten en op deze pagina de detailfoto’s van de XL en Medium tassen: foto’s.

Selecteer je schooltas of boekentas hier:

€ 149.95 - € 159.95
€ 129.95
€ 179.95
€ 229.95 - € 259.95
€ 295.00

Handgemaakt in Nederland

Leren schooltas - handgemaakt in Noord Brabant

Wij geloven in lokale productie en zijn er trots op dat we de nieuwe oude Nederlandse schooltas weer gewoon in Nederland maken. Dat is beter voor het milieu en we kunnen daardoor betere service geven.

Het atelier is gevestigd in Kaatsheuvel. Onze vakmensen hebben meer dan 30 jaar ervaring met het stikken van schooltassen.

Ook het leer komt uit Nederland: de looierij staat in Rijen, dus het transport is daardoor minimaal.

Perfect voor school, perfect voor kantoor

Onze leren schooltas en leren boekentas worden ook vaak voor naar kantoor gebruikt. 

Een laptop past er goed in en de IVY (leren laptoptas dames), Vintage en Natural tassen hebben een speciaal laptopvak. Er is dan nog ruimte genoeg voor alle andere dagelijkse spullen.

Speciale uitvoeringen

Bas Kosters schooltassen

De bekende Nederlandse modeontwerper Bas Kosters ontwikkelde voor ons twee prachtige, speciale uitvoeringen. Deze zijn geïnspireerd door zijn eigen schooltijd in de jaren 80. Het resultaat is twee uitbundige, kleurrijke uitvoeringen die je hier kunt vinden: Bas Kosters

Deze Bas Kosters tassen zijn er ook als leren handtasje en leren laptoptas.

Tevreden klanten

Google beoordeling

Klanttevredenheid en service vinden wij bij OldSchool Bags enorm belangrijk. Daarom zijn wij erg blij met de 5-sterren beoordeling bij Google.

Elke schooltas wordt met veel zorg gemaakt en mocht er iets aan de hand zijn dan lossen we dat snel voor onze klant op in ons atelier.

Schooltassen en boekentassen in 18 kleuren

Bij OldSchool Bags houden we van mooie kleuren en inmiddels hebben we al een ‘verzameling’ van 18 kleuren. Per 1 augustus a.s. komt er weer een nieuwe kleur: Racing Green. Dit is een overzichtje van onze eerste kleuren:

OldSchool Bags schooltassen
De schooltassen van OldSchool Bags zijn verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren (en een aantal opvallende specials)