Rugzakken met een eigen stijl

Prachtige tassen, elk met een eigen karakter.

 

Rugzak kopen? Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende rugzakken, dat een rugzak kopen misschien daardoor weer moeilijk wordt. Onze rugzakken zijn een tikje anders: we gebruiken prachtig leer (heel duurzaam), we hebben ze een heel eigen karakter en uitstraling gegeven, en we maken ze op een verantwoorde manier in Nederland (ontworpen in Amsterdam, gemaakt in Kaatsheuvel om precies te zijn).

Handgemaakt in Nederland

Onze rugzakken worden gewoon in Nederland gemaakt, in ons atelier in Kaatsheuvel. Onze vakmensen hebben meer dan 30 jaar ervaring met het stikken van leren tassen. Elke tas wordt nog steeds met de hand gemaakt. Er worden alleen computers gebruikt voor het snijden van de rugzakken.

Perfect voor school, maar ook naar kantoor

De Junior rugzak is perfect voor de lagere school. Kinderen (van 4 t/m 10 jaar) kunnen er al hun spulletjes in kwijt en ze hebben een leuke uitstraling. We brengen ze uit in zes opvallende kleuren: geen schreeuwerige kleuren maar wel een tikje anders dan de andere rugzakken die je op het schoolplein ziet.

Onze nieuwe leren Rugzak hebben we gemaakt voor de middelbare school. Het is een ruime rugzak en natuurlijk heeft deze rugzak een speciaal vak voor een laptop (tot 13 inch) of iPad. Dit vak hebben we afgewerkt met heel zacht vilt, zodat de apparaten niet worden beschadigd. Ook de schouderriemen zijn gewatteerd voor extra draagcomfort.

Tevreden klanten

Schooltassen beoordeling

Schooltassen beoordeling

Klanttevredenheid en service vinden wij bij OldSchool Bags enorm belangrijk. Daarom zijn wij erg blij met de 5-sterren beoordeling van onze schooltassen bij Google. Met veel zorg worden de tassen gemaakt en mocht er iets aan de hand zijn dan lossen we dat snel voor onze klant op in ons atelier.

Rugzak kopen?

De keuze is enorm, dat weten we. Maar met onze rugzakken koop je een mooi, Nederlands product. Wij houden van rustige, neutrale ontwerpen. Ze zijn van leer dus ook erg duurzaam. Dat klinkt goed, toch?