Modellen gezocht

Word jij model bij OldSchool Bags?

Wil je graag een leuke fotoshoot doen? Of wil je extra foto’s voor je modellenportfolio? OldSchool Bags doet regelmatig fotoshoots voor haar tassen en is altijd op zoek naar leuke modellen.

We zoeken jongens en meisjes, mannen en vrouwen in leeftijdscategorie 16 – 30 jaar met een goede lach en spontaan in de omgang. De look is ‘naturel’, met een klein beetje makeup voor de accenten. De shoots zijn hier in Amsterdam, soms Utrecht of Rotterdam, wel altijd op locatie. Hieronder zie je een paar voorbeelden.

Naast de foto’s met tassen die we voor onszelf nodig hebben, zullen we ook wat extra foto’s voor jou nemen (zonder tassen), inclusief een aantal portretten.

Wat krijg je in ruil voor je deelname?

  • Ervaring van professionele fotoshoot
  • Alle goede foto’s van de shoot
  • Waardecheque à € 150,- te besteden in onze webshop
  • Extra betaling indien foto’s gebruikt worden in andere media dan online
  • Reiskostenvergoeding

Waar gebruiken we de foto’s voor?

De foto’s worden uitsluitend op onze eigen website en digitale kanalen gebruikt. Indien we ze voor andere doeleinden willen gebruiken, bijvoorbeeld advertenties, posters etc., dan zullen we je eerst om toestemming vragen en een passende vergoeding met je afspreken.

Interesse?

Of heb je nog wat vragen? Stuur ons een email, het email adres is office@oldschoolbags.nl, maar bellen mag ook, het nummer staat hieronder in de footer.

Backpack for school children 4 - 10 yr
Backpack for school children 4 – 10 yr.

6 replies on “Modellen gezocht

Comments are closed.