Leren laptoptas dames – stijlvol naar kantoor

Laptoptas dames (zwart-zilver)

Stijlvol naar kantoor

Onze nieuwe leren laptoptas dames is een speciale. Naar kantoor maar dan wel stijlvol. Daar is “The Ivy” voor gemaakt.

Voor onze laptoptas dames hebben we ons laten inspireren door de welbekende oude leren schooltas uit de jaren 70 en 80. 

We hadden die tas een nieuw, eigentijds design gegeven en nu hebben we dat ontwerp ook doorvertaald naar een stijlvolle laptop tas voor dames.

Laptop tas dames

Het is een ruime, stevige schoudertas voor vrouwen voor hun laptop, notebook, agenda en diverse andere zaken. 

Er is een speciaal vak voor de laptop en verder een ruim binnencompartiment, diverse extra vakjes en de welbekende voorvakken (indirect nog geïnspireerd door de oude leren schooltas uit de jaren ’70 en ’80).

Door de mooie, grote handvaten is het eigenlijk meer een elleboogtas dan een schoudertas. Uiteraard wordt een verstelbare schouderriem bijgeleverd.

Leren laptoptas dames in drie prachtige uitvoeringen

Laptoptas dames leer

Veel laptoptassen zijn toch best wel saai, dachten we (meestal egaal zwart of egaal bruin). Daarom hebben wij drie prachtige uitvoeringen, elk met een eigen accent. 

De zwarte croco-versie en zilveren metallic-versie hebben beiden een mooi relief in het leer verwerkt. De versie met de witte voorvakken is egaal maar vormen ook een hele mooie combinatie met het zwart.

Echt leer en 100% gemaakt in Nederland

Verantwoorde productie vinden wij heel belangrijk. Daarom produceren wij vanaf onze oprichting in 2012 al onze tassen lokaal (in Kaatsheuvel om precies te zijn).

Ook het leer komt uit Nederland, uit het plaatsje Rijen, zo’n 15 kilometer verderop. Deze looierij produceert volgens de hoogste standaarden en is volledig gecertificeerd.

Voor onze laptoptas dus geen lange (vervuilende) vliegreizen of vervoer per vrachtschip. Ze worden handgemaakt in eigen land en gaan dan rechtstreeks naar onze klanten.

Laptoptas dames leer
Add Your Tooltip Text Here

Deze laptoptassen zijn op onze website hier te vinden: laptoptas dames.

Laptoptas dames

Misschien ook leuk: onze nieuwe Portrait laptoptas

Ook deze leren laptoptas werd geïnspireerd door mijn schooltijd. 

In de vierde klas was de leren schooltas niet meer nodig en schakelde ik over op een linnen boodschappentas, zo’n bruine tote bag. Ik was een na-aper want de echte coole jongens hadden die al jaren.

Wat me vooral bij bleef was dat ze erg lekker in de hand lagen. Dus toen ik nadacht over een nieuwe tas, en eens wat anders wilde dan de standaard laptoptas, kwam ik op dit idee.

Gemaakt van prachtige plantaardig gelooid leer en met een gewatteerde laptop sleeve om je prachtige computer optimaal te beschermen.

Je vindt deze laptoptas hier op onze website: leren laptoptas

Of bekijk de demo-video op YouTube: hier.