Boekentas in heel veel prachtige kleuren

Boekentas geïnspireerd
door de oude schooltas

Iedereen uit die tijd kent de oude schooltas. In die jaren was zo’n boekentas ook verplicht op school, met name omdat de (gehuurde) schoolboeken goed beschermd moesten worden.

We hebben de goede elementen van die oude schooltas bewaard (de ruime binnenvakken en de twee opvallende voorvakken) maar we hebben de tas wel een modern en eigentijds nieuw design gegeven waardoor de tas weer helemaal van nu is.

Boekentas oud en nieuw

Boekentas in 18 prachtige kleuren

In de jaren 70 en 80 was deze boekentas alleen verkrijgbaar in kastanjebruin. Iedere boekentas had dezelfde kleur maar ze waren zeker niet hetzelfde: iedereen verpersoonlijkte zijn of haar boekentas met allerlei krabbels en tekeningen.

Alhoewel nog steeds een mooie kleur, kastanjebruin, wilden we eigenlijk iedereen de mogelijkheid zijn of haar favoriete kleur te kiezen. Inmiddels hebben we 18 prachtige varianten waaronder de schooltassen in deze mono-kleuren:

Boekentas in tien prachtige kleuren - welke kleur is jouw favoriet?

Opvallende boekentas:
onze speciale kleuren

Naast de mono-kleuren hebben we in de loop der tijd nog een aantal opvallende specials uitgebracht. Eerst kwamen we met de animal print schooltas en daarna met twee opvallende Metallics, in zilver en brons.

Boekentas in de kleuren tijger, luipaard, zilver en brons - lekker opvallend!

En deze design zijn natuurlijk helemaal opvallend. De bekende Nederlandse modewerper Bas Kosters ontwikkelde twee prachtige prints voor ons en dat resulteerde in deze opvallende uitvoeringen:

Boekentas in speciaal design van Bas Kosters

Echt leer en gemaakt in Nederland

De Nederlandse boekentas moet uiteraard ook in Nederland gemaakt worden, dachten we, ook omdat we van harte vinden dat producten gewoon lokaal gemaakt moeten worden. Dat viel niet mee want bijna alle tassen worden tegenwoordig heel ver weg gemaakt, voornamelijk in India en China.

Gelukkig vonden wij in Kaatsheuvel nog een van de laatste, echte Nederlandse tassenmakers, het lederwarenatelier van Wim Mutsaers. Zij maken al meer dan vijftig de mooiste tassen onder eigen merknaam en verzorgen nu dus ook de productie van deze boekentas. Kortom: 100% Made in Holland en met heel weinig vliegkilometers.

De tas in de maat XL vind je hier: https://oldschoolbags.nl/winkel/leren_schooltas/

————–

Pagina gesponsord door:
Link Explorer: online shopping
www.percentage-change-calculator.com
Linkwebsite.nl