Laptoptas dames – stijlvol naar kantoor

Voor onze laptoptas dames hebben we ons laten inspireren door de welbekende oude leren schooltas uit de jaren 70 en 80. De mensen van OldSchool Bags hebben deze een nieuw, eigentijds design gegeven en hebben er ook deze nieuwe versie voor gemaakt als laptoptas dames model.

Stijlvol naar kantoor

Speciaal voor de dames. Naar kantoor maar dan wel stijlvol. Daar is “The Ivy” voor gemaakt. Een ruime, stevige schoudertas voor vrouwen voor laptop, notebook, agenda en diverse andere zaken. Een ruim binnencompartiment, diverse extra vakjes en de welbekende voorvakken (indirect nog geïnspireerd door de oude schooltas uit de jaren ’70 en ’80).

Door de mooie, grote handvaten is het eigenlijk meer een elleboogtas dan een schoudertas. Uiteraard wordt een verstelbare schouderriem bijgeleverd.

 

Laptop tas dames

Laptop tas dames – Ons nieuwe model “The Ivy” is een prachtige laptop tas dames, verkrijgbaar in vier prachtige uitvoeringen.

Echt leder en 100% Made in Holland

Al onze tassen worden in Nederland gemaakt, in Noord Brabant. Toevalligerwijs komt bij deze tas het leder uit Rijen en wordt in dezelfde plaats de tas ook gemaakt.

Laptoptas dames in vier prachtige uitvoeringen

Veel laptop tassen zijn toch best wel saai, dachten we (meestal egaal zwart of egaal bruin). Daarom hebben wij vier prachtige uitvoeringen, elk met een eigen accent en eigen accent. De zwarte croco-versie en zilveren metallic-versie hebben beiden een mooi relief in het leer verwerkt. De versie met de witten en bruine voorvakken zijn egaal maar vormen toch een hele mooie combinatie met het zwart.

Laptoptas voor dames. Stijlvol naar kantoor.

Laptoptas dames leer – Onze nieuwe office bag “The Ivy” brengen we uit in een croc, zilver en zwart-witte versie. Stijlvol naar kantoor.

 

 

 

 

 

 

 

De tassen zijn op onze website hier te vinden: https://oldschoolbags.nl/the-ivy/

Laptoptas dames, een modieuze tas voor al je kantoorspullen

Laptoptas dames – OldSchool Bags introduceert een nieuwe laptoptas dames. Naar kantoor maar dan wel stijlvol.