Stijlvolle leren laptoptas

Leren laptop tas dames

Laptoptas dames leer

Stijlvol naar kantoor

Zoek je een stijlvolle laptoptas voor zakelijk of privé gebruik? Bekijk dan zeker onze nieuwe ‘Ivy’ laptoptassen.

Je herkent de oude leren schooltas er misschien nog in, maar we hebben deze tas een grote verbouwing gegeven zodat deze laptoptas geschikt is voor jouw dagelijkse gang naar kantoor.

Natuurlijk, deze laptoptas is stevig en beschermt jouw laptop uitstekend. Maar de tas is ook een echte eye-catcher waarmee je stijlvol op kantoor aankomt.

Mooi en functioneel

Laptoptas dames leer

Een laptoptas moet niet alleen mooi, maar zeker ook praktisch zijn. Daar hebben we goed over nagedacht:

  • formaat van je laptop: in het aparte laptopvak past een 13 en 14 inch laptop;
  • ruimte voor andere spullen: het grote compartiment is maar liefst 14 cm diep, dus groot genoeg voor je papieren, folders, notebooks en andere dagelijkse spullen;
  • opbergvakjes: naast de welbekende voorvakken aan de voorzijde, heb je aan de binnenzijde ook nog diverse handige vakjes voor je waardevolle spullen;
  • comfort: door de extra grote handvaten kun je deze laptoptas over je schouder of aan je elleboog dragen;
  • materiaal van de tas: deze laptoptas is gemaakt van 2,5mm dik leer, hetgeen zorgt voor een stevige tas, die je laptop ook goed beschermd;
  • goede kwaliteit: onze laptoptassen worden met de handgemaakt in een Nederlands atelier (in Kaatsheuvel), waar ze al sinds 1962 leren tassen maken.

Drie prachtige uitvoeringen

Laptoptas dames leer

Veel laptop tassen zijn toch best wel saai, dachten we (meestal egaal zwart of egaal bruin). Daarom hebben wij drie prachtige uitvoeringen, elk met een eigen accent.

De zwarte croco-versie en zilveren metallic-versie hebben beiden een mooi relief in het leer verwerkt. De versie met de witte voorvakken is egaal maar vormen ook een hele mooie combinatie met het zwart.

Handgemaakt in Nederland

Laptoptas dames

Verantwoorde productie vinden wij heel belangrijk. Daarom produceren wij vanaf onze oprichting in 2012 al onze tassen lokaal (in Kaatsheuvel om precies te zijn).

Ook het leer komt uit Nederland, uit het plaatsje Rijen, zo’n 15 kilometer verderop. Deze looierij produceert volgens de hoogste standaarden en is volledig gecertificeerd.

Voor onze laptoptas dus geen lange (vervuilende) vliegreizen of vervoer per vrachtschip. Ze worden handgemaakt in eigen land en gaan dan rechtstreeks naar onze klanten.

Deze laptoptassen zijn op onze website hier te vinden: laptoptas dames leer.

61 replies on “Stijlvolle leren laptoptas

Comments are closed.