Handgemaakt in Noord-Brabant

Wat maakt OldSchool Bags nu zo speciaal en uniek? Dat is niet alleen de tas, maar ook dat deze ‘100% made in Holland’ is: met de handgemaakt, stuk voor stuk. Dat maakt OldSchool Bags zo speciaal en uniek.
We waren reuzeblij toen we erachter kwamen dat we de Nederlandse schooltas ook nog echt in Nederland konden laten maken. Er zijn immers bijna geen tassenmakers meer over in ons land.

Eigenlijk is de tas niet 100% made in Holland maar 100% made in Noord-Brabant. Het idee is dan wel in Amsterdam bedacht maar de tassen worden gemaakt in het zuiden en het leer komt ook daar vandaan.

Gemaakt in Kaatsheuvel

De tassen worden gemaakt bij Wim Mutsaers in Kaatsheuvel, hijzelf en zijn tassenmakers hebben meer dan 30 jaar ervaring en zij werken er met veel trots, passie en vakmanschap aan. Als je meer wilt weten over Wim en zijn bedrijf kijk dat op: http://wimmutsaers.nl.

Dat we het hier maken is niet alleen goed voor de economie maar geeft ook veel flexibiliteit. Elke tas die besteld wordt, kan binnen 5 werkdagen gemaakt worden.

Gemaakt in Rijen

Ook het leer komt daar uit de buurt, namelijk uit Rijen. Bij de looijerij van Wendel Leathers maken ze de prachtigste kleuren en leer uitvoeringen. Zij maken ook onze specials, zoals het leer met de denim en het leer met de speciale Bas Kosters print erop.