Veelgestelde vragen

Over onze tassen

Hoe onderhoud ik de tas?

Onze tassen zijn gemaakt van echt leder. Indien de tas is nat geregend, neem deze dan af met een licht vochtige doek en laat ‘m dan opdrogen. Plaats de tas dan zeker niet bij de verwarming omdat dit de kleur en het leder kan aantasten.

Welke maten zijn er?

De OldSchool Bags zijn er nu in zes maten. Kijk op de pagina Tassenmaten waar ze uitgebreid beschreven worden.

Zijn er variaties in de kleur van het leer?

We doen onze uiterste best om de kleur die je ziet op de website precies gelijk te laten zijn aan de echte kleur. Echter, onze tassen zijn gemaakt van echt leer en daardoor kunnen er soms kleine kleurvariaties zijn of nerfjes in het leer zitten.

Winkel informatie

Hoe lang duurt het voordat ik mijn OldSchool Bag ontvang?

Al onze tassen worden handgemaakt in Nederland (in Kaatsheuvel). Het duurt vijf werkdagen om de OldSchool Bag tas te maken. Daarna hebben we twee dagen nodig voor de aflevering. Ons doel is om de tas binnen zeven werkdagen na het plaatsen van de bestelling afgeleverd te hebben.

Welke verzendmethoden zijn er?

Wij versturen alles met PostNL. In Nederland wordt dan de volgende dag bezorgd, in België binnen twee dagen. Alle andere landen duren 3 – 5 dagen.

Verzenden jullie ook internationaal?

Ja, wij versturen onze tassen wereldwijd. Verzending is altijd gratis.

Betaal informatie

Hoe kan ik voor de tas betalen?

We bieden alle gangbare betaalopties aan: iDeal, credit card, ING HomePay, PayPal, Bancontact, SOFORT en MisterCash. Ook is het mogelijk per bankoverschrijving te betalen. Al deze opties zijn beschikbaar op de betaalpagina.

Is online kopen bij OldSchool Bags veilig?

Ja, dat is heel veilig. Wij gebruiken SSL certificaten om onze website en de communicatie te beveiligen (dat ziet u ook aan het slotje bij het URL adres in uw internet browser). De betaling zelf wordt verwerkt door een veel gebruikte en officieel erkende betaal afhandelaar, Mollie. Uw bankgegevens zijn daarom ook niet bij ons bekend en staan ook niet bij ons op de website. Wij krijgen alleen een teken van Mollie als de betaling gedaan is.

Bestellingen en retourneren

Niet tevreden?

Wij willen dat je lange tijd van je tas geniet. Dat doe je alleen maar als je helemaal tevreden over bent. We raden je aan om de geleverde tas(sen) direct te inspecteren als je ze ontvangt. Mochten de tassen niet aan je verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. Wij zullen proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met jou op de best mogelijke manier op te lossen.

Ruilen?

Dit kan natuurlijk altijd (zolang de tas niet gebruikt is). Neem even contact met ons op via email of telefoon. Zodra we de tas retour hebben ontvangen, zullen we u uw tas sturen.

Retourneren?

Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren, anders gaan wij er vanuit dat de tas is geaccepteerd. Wij accepteren alleen geretourneerde artikelen die:

  • van te voren per e-mail bij ons zijn gemeld
  • in de originele onbeschadigde verpakking worden teruggezonden
  • onbeschadigd en ongebruikt zijn
  • voldoende gefrankeerd zijn

Na ontvangst zal het geld binnen vijf werkdagen teruggeboekt worden.

Retouradres:
OldSchool Bags
Valeriusstraat 228
1075 GL Amsterdam