De schooltassen van toen
in de kleuren van nu.

Perfect voor school, perfect voor kantoor.

 

De welbekende leren schooltassen uit de jaren ’70 en ’80 hebben wij een prachtig nieuw design gegeven en uitgebracht in 19 eigentijdse kleuren en designs. De tassen zijn verkrijgbaar in zes verschillende formaten. Ook deze leren schooltassen wordt gewoon weer in Nederland gemaakt, in Kaatsheuvel om precies te zijn, door tassenmakers die dat al tientallen jaren doen. Op deze pagina kun je informatie vinden over de exacte maten van de tassen: tassenmaten. En op deze pagina de detailfoto’s van de XL en Large tassen: foto’s

Please select your bag here:

Handgemaakt in Nederland

We zijn er erg trots op dat de nieuwe ‘oude Nederlandse schooltassen’ weer gewoon in Nederland gemaakt wordt. Onze vakmensen hebben meer dan 30 jaar ervaring met het stikken van schooltassen en ook het leer komt uit Nederland: de looierij staat in Rijen.

Perfect voor school, perfect voor kantoor

De modellen XL, IVY en de Vintage zijn ook perfect voor naar kantoor. Een laptop past er goed in en de IVY en Vintage tas hebben er zelfs een speciaal laptopvak voor. Er is dan nog ruimte genoeg voor alle andere dagelijkse spullen.

Speciale uitvoering

De bekende Nederlandse modeontwerper Bas Kosters ontwikkelde voor ons twee prachtige schooltassen, zie deze link: Bas Kosters

Tevreden klanten

Schooltassen beoordeling

Schooltassen beoordeling

Klanttevredenheid en service vinden wij bij OldSchool Bags enorm belangrijk. Daarom zijn wij erg blij met de 5-sterren beoordeling bij Google. Elke schooltas wordt met veel zorg gemaakt en mocht er iets aan de hand zijn dan lossen we dat snel voor onze klant op in ons atelier.

 

 

Schooltassen en kantoortassen in 18 kleuren

Bij OldSchool Bags houden we van mooie kleuren en inmiddels hebben we al een ‘verzameling’ van 18 kleuren. Per 1 augustus a.s. komt er weer een nieuwe kleur: Racing Green. Dit is een overzichtje van onze eerste kleuren:

 

OldSchool Bags schooltassen

De schooltassen van OldSchool Bags zijn verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren (en een aantal opvallende specials)