Aktetas in prachtige kleuren

Oude schooltas weer terug

OldSchool Bags heeft de welbekende leren schooltas uit de jaren 70 en 80 een nieuw, modern design gegeven. Wij hadden hele fijne herinneringen aan die oude tas (en die fantastische schooltijd) en dus werd het idee geboren om de tas weer terug op de markt te brengen. Uiteraard is deze tas ook perfect als aktetas te gebruiken.

De tas was vroeger alleen te krijgen in bruin. Nu is hij verkrijgbaar in meer dan 15 prachtige kleuren en een aantal special prints.

Nieuw design oude schooltas

OldSchool Bags heeft de oude schooltas uit de jaren 70 en 80 een nieuw design gegeven.

Aktetas in vele kleuren

Uiteraard is deze tas ook perfect als aktetas te gebruiken voor naar kantoor. De populairste kleuren onder de mannen zijn zwart, marineblauw, kastanjebruin en bordeauxrood.

Wil je wat opvallender dan kan dat ook: elk kwartaal brengen we een prachtige, opvallende special uit. Of een special design: Bas Kosters, de excentrieke modeontwerper heeft twee prachtige prints voor ons ontwikkeld, geïnspireerd door zijn eigen schooltijd. Waarschijnlijk zijn deze wat te opvallend als aktetas 🙂

Aktetas in 4 kleuren

Aktetas in 4 kleuren – OldSchool Bags’ nieuwe design van de schooltas, onder andere verkrijgbaar in deze 4 kleuren. In totaal zijn er 18 verschillende kleuren en prints.

Leren aktetas: duurzaam

Onze tassen zijn gemaakt van echt leer. Ook dit leer komt uit Nederland: uit Rijen om precies te zien. De looierij van Wendel Leathers maakt met veel aandacht en zorg voor ons de prachtigste kleuren.

Aktetas, 100% Made in Holland

Met enige trots kunnen wij dit zeggen. Want het leer wordt vervolgens naar Kaatsheuvel vervoerd waar onze tassen met de hand worden gemaakt in het atelier van Wim Mutsaers, een echte vakman die al meer dan 30 jaar de mooiste tassen maakt.

Op deze pagina vind je onze ‘Originals’: https://oldschoolbags.nl/the-originals/
En op deze pagina de maten van de tassen: https://oldschoolbags.nl/tassenmaten/