Aktetas heren – geïnspireerd door de oude Nederlandse schooltas

Aktetas heren

Het design van onze aktetas heren is geïnspireerd door de welbekende oude Nederlandse schooltas uit de jaren 70 en 80.  

Oude schooltas, nieuw design

De ontwerpers van OldSchool Bags lieten zich inspireren door de tas die zij in de jaren ’80 zo vaak mee naar school hadden genomen. Bij iedereen met wie zij hierover praatten, kwamen de herinneringen direct op. Het was natuurlijk een geweldige tijd en de schooltas was daar een mooi icoon van. Met het nieuwe design zijn de karakteristieke lijnen van de oude schooltas nog goed herkennen maar is de tas wel veel strakker en ranker gemaakt. 

Leren boekentas oud en nieuw

Veel ruimte voor de dagelijkse spullen.

Deze aktetas heren is uiteraard ruim opgezet, met voldoende ruimte (en breedte) voor o.a. een 15 inch laptop computer. In de twee grote binnenvakken en twee kleine voorvakken kun je moeiteloos je al je dagelijkse spullen kwijt.

Aktetas heren met ruim interieur

Aktetas heren: 100% Gemaakt in Nederland

Al onze tassen worden handgemaakt in Noord-Brabant, in Kaatsheuvel om precies te zijn. De vakmensen in het atelier doen dit al meer dan 40 jaar. Ook het leer komt uit Noord-Brabant. In Rijen staat de looierij van Wendel Leathers die voor ons de mooiste kleuren leer produceert.
We zijn er trots op dat deze Nederlandse schooltas / aktetas nu weer helemaal in Nederland gemaakt wordt.

Schooltassen handgemaakt in Noord Brabant (nieten)

Aktetas in diverse kleuren en designs

Vroeger was de schooltas alleen verkrijgbaar in het welbekende bruin. Dat past niet meer bij deze tijd en dus heeft iedereen nu ruim keuze en kan zijn zijn of haar favoriete kleur kiezen. Er zijn in totaal 18 kleuren en designs

OldSchool Bags schooltassen