Aktetas heren – design geïnspireerd op de oude Nederlandse schooltas

Aktetas heren

Het design van deze aktetas heren is geïnspireerd op de welbekende oude Nederlandse schooltas.

Oude schooltas, nieuw design

De ontwerpers van OldSchool Bags lieten zich inspireren door de tas die zij in de jaren ’80 zo vaak mee naar school hadden genomen. Bij iedereen met wie zij hierover praatten, kwamen de herinneringen direct op. Het was natuurlijk een geweldige tijd en de schooltas was daar een mooi icoon van. Met het nieuwe design zijn de karakteristieke lijnen van de oude schooltas nog goed herkennen maar is de tas wel veel strakker en ranker gemaakt.

Aktetas voor de heren (geïnspireerd door de oude schooltas uit de jaren 70 en 80)

OldSchool Bags heeft de oude schooltas uit de jaren 70 en 80 een nieuw design gegeven. Natuurlijk ook goed te gebruiken als aktetas voor naar kantoor.

 

Veel ruimte voor de dagelijkse spullen.

Deze aktetas heren is uiteraard ruim opgezet, met voldoende ruimte (en breedte) voor o.a. een 15 inch laptop computer. In de twee grote binnenvakken en twee kleine voorvakken kun je moeiteloos je al je dagelijkse spullen kwijt.

Aktetas heren met ruim interieur

Aktetas heren met ruim interieur – OldSchool Bags XL in klassiek rood. Geïnspireerd op de oude Nederlandse schooltas.

Aktetas heren: 100% Made in Holland

Al onze tassen worden handgemaakt in Noord-Brabant, in Kaatsheuvel om precies te zijn. De vakmensen in het atelier doen dit al meer dan 40 jaar. Ook het leer komt uit Noord-Brabant. In Rijen staat de looierij van Wendel Leathers die voor ons de mooiste kleuren leer produceert.
We zijn er trots op dat deze Nederlandse schooltas / aktetas nu weer helemaal in Nederland gemaakt wordt.

Aktetas heren - in bordeauxrood en 18 andere prachtige kleuren

Aktetas heren – OldSchool Bags introduceert een nieuw design van de welbekende schooltas uit de jaren 70 en 80. Verkrijgbaar in 15 prachtige kleuren en uiteraard ook te gebruiken als aktetas heren.

Aktetas in diverse kleuren en designs

Vroeger was de schooltas alleen verkrijgbaar in het welbekende bruin. Dat past niet meer bij deze tijd en dus heeft iedereen nu ruim keuze en kan zijn zijn of haar favoriete kleur kiezen. Er zijn in totaal 18 kleuren en designs.

OldSchool Bags schooltassen - wat is jouw favoriet kleur?

De schooltassen van OldSchool Bags zijn verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren (en een aantal opvallende specials)